- Skin melanin and plasma 25-hydroxy-vitamin D3 influence meat tenderness and color in Nellore cattle but do not modify plasma and muscle calcium (submetido) (2014)
- Beef quality improvement by the tumbling with brine depends on the characteristics of different portions from Biceps femoris muscle (submetido) (2014)
- Desempenho de vacas em lactação consumindo dietas contendo misturas de óleos essenciais (2014)
- Expression of 1alpha-HYD and 24-HYD in bovine kidney mediated by vitamin D3 supplementation (2013)
- Interaction of dietary vitamin D3 and sunlight exposure on B. indicus cattle: Animal performance, carcass traits, and meat quality (2012)
- w-3 E w-9 sobre o desempenho, resposta superovulatória e produção de embriões em nelore (2009)
- Apparent digestibility and in situ degradability of diets with cassava by-products fed to beef bulls (2008)
- Diferentes fontes de gordura sobre o desempenho e características da carcaça de novilhas de corte confinadas (2005)
- Comportamento de novilhas bubalinas terminadas em confinamento usando promotor de crescimento ou esferas de chumbo no útero (2005)
- Fontes de gordura ômega-3 e ômega-6 sobre a digestibilidade aparente de novilhas de corte confinadas (2004)